Qui som  On estem  Productes  Fotos L'Estartit  360  Webcam L'Estartit    Contacte

   Inici
 

Productes

 
               
  PESCA :  
       
  Ens dediquem a la venda d'articles de pesca , tant esportiva (càsting, pesca des de la platja) com des d'embarcació. Oferim als nostres clients, una gran varietat d'esquers artificials per a la pràctica d'aquest emocionant esport. A ESPORTS L'HAM   és on els nostres amics i clients troben el major assortiment de material de pesca.Així mateix els oferim una gran varietat d'esquers vius. (rosca, nord, coreà, americà, tites) etc. Depèn de la temporada.  

   
       COMPLEMENTS NÀUTICS :
   
  Des de ja fa uns anys a  AQUASPORT, ens dediquem a la venda i subministrament de tota mena de complements nàutics, degut a la gran demanda dels nostres clients i amics i a la privilegiada situació de la botiga, enfront del port esportiu Club Nàutic L'Estartit.

És inacabable la llista de complements nàutics de què disposem, dels indispensables mosquetons i grillets passant per tota mena de caps de diferent diàmetre, a cadena, àncores, banderes, bombetes, porta canyes, tensors, defenses i boies, productes de neteja i manteniment i una llarguissima infinitat d'articles.

 
         

      ESTELS ACROBÀTIQUES :
   
  Un altre dels apartats de les botigues és l'increïble món de les estels acrobàtiques , parapents, estàtiques d'un sol fil, molinets i turbines. Disposem d'un gran assortiment de peces de recanvi, fils de dynema de diferents resistències, connectors i fibres de vidre i carboni.

Tot el referent al vent, des de petxines i parets paravents (wind-stop) passant pels precisos anemòmetres per conèixer en cada moment la velocitat exacta del vent. Un bon assessorament i bons consells, gràcies al gran assortiment que disposem, ens fan de les millors tendes de la zona.

 
          

     

       DECORACIÓ I REGAL NÀUTIC :

     
 

Un dels majors apartats de AQUASPORT és la gran selecció que disposem, dedicada a la decoració nàutica. Oferim als nostres clients un seguiment personalitzat , per aconseguir en la seva llar, un distingit i elegant ambient mariner.

El gran assortiment d'il·luminació marinera, per donar en aquell racó, el toc necessari d'ambientació.

 Els miralls "ull de bou" en llautó brillant i amb gran varietat de diàmetres, per a així, cobrir les necessitats dels clients mes exigents.

L'elegància dels clàssics quadres de nusos mariners, no podrien faltar en la nostra botiga.La millor manera que coneguin la botiga, és sens dubte que ens visitin personalment. Us hi esperem !

 
      

        SNORKELING :
       
  Un bon assortiment d'ulleres i lents, tubs i aletes per a la pràctica del snorkeling ( observar el fons marí des de la superfície) .Des de sempre que treballem amb material de Cressi-sub degut al bon resultat, varietat, disseny i a la qualitat-preu que ens ofereix aquesta marca italiana.  
     

   
  PESCA SUBMARINA :  
      
  Tot el necessari per a la pesca submarina , fusells amb gomes, aire comprimit, fletxes, punyals i ganivets, gomes de recanvi, llanternes, etc, servei tècnic i tot l'imprescindible per practicar aquest fascinant esport. No oblidin que també tramitem assegurances de pesca.  
     
 

   Disseny web i hosting     

STP